Nytt kontor i Skellefteå!

2018.08.24

Nordmark & Nordmark arkitekter etablerar sig i Skellefteå i samband med rekryteringen av arkitekten Moa Öst.

Moa har stor erfarenhet och bred kompetens från att ha jobbat med många olika typer av projekt. Hon har varit inblandad i flera kända byggnader i Skellefteå under sin tid på Tyréns och Consultec, till exempel Brygg CC, Skellefteå Bryggeri och Skellefteå Industrihus.

– Det känns jätteroligt att ha Moa med i vårt team, hon är helt rätt rekrytering för oss, en erfaren och skicklig arkitekt med erfarenhet från många olika typer av projekt, säger Josefina Nordmark, vd.

Nordmark & Nordmark arbetar nu med kvarteret Frigg i centrala Skellefteå, där Lindbäcks är byggherre för 148 lägenheter, däribland ett trygghetsboende. Nordmark & Nordmark har även planer på ett projekt i egen regi genom bolaget eljest där man vill skapa radhus som är prisvärda och innebär hållbart boende.

– Nordmark & Nordmark är ett arkitektkontor med många spännande och modiga idéer vilket kändes lockande för mig, till exempel att kontoret driver projekt i egen regi. Att Nordmark & Nordmarks högt ställda arkitektoniska ambitioner går hand i hand med hållbarhetsfrågor och miljö känns också helt rätt för mig, säger Moa Öst.