Nordmark & Nordmark söker nya talanger

Vill Du Utvecklas Med Oss
Skicka din ansökan senast 30/6

2021-06-10

Vill du utvecklas tillsammans med oss? 
Vi söker dig som vill vara en del av ett kreativt team där samarbete värderas högt. Du brinner för att skapa hållbara miljöer där människor mår bra och ser det du gör som en del av ett större sammanhang. Dina personliga egenskaper är lika viktiga som din erfarenhet men vi ser helst att du har erfarenhet från branschen och kan hålla i ett projekt hela vägen från tidigt skede till färdigt resultat. Du ska drivas av att leverera hög kvalitet och utifrån varje  projekts specifika förutsättningar vilja överträffa beställarens förväntningar. Vi är öppna för sökande med olika utbildningsbakgrund.
Arbetsort Skellefteå eller Luleå.
Maila din ansökan till josefina@nordmarknordmark.se senast 30/6.
Ring vår vd Josefina Nordmark på tel. 070-254 82 72 vid frågor om tjänsten.
 
Nordmark & Nordmark är arkitektkontoret i norra Norrland som arbetar inom arkitektens hela verksamhetsområde — arkitektur, samhällsutveckling, inredning och scenografi. Kontoret grundades 2010 i Luleå av Josefina Nordmark och har sedan två år tillbaka även kontor i Skellefteå . Sedan starten har vi arbetat med flera stora projekt och blivit belönade med priser och nomineringar. Vi arbetar med projekt från koncept och tidiga skeden till detaljutformning och färdig byggd miljö.
Vi vill med innovativa lösningar skapa spännande arkitektur och livsmiljöer. Vi gillar utmaningar och tydliga begränsningar inspirerar oss. Att se möjligheter är vår styrka.
Ett kontextuellt och analytiskt arbetssätt karaktäriserar vårt skapande. Genom att utgå från sammanhanget och varje projekts unika förutsättningar bygger vi långsiktiga värden och arkitektur med en stark förankring till platsen. Vi tar ansvar och skapar hållbara och omsorgsfullt gestaltade livsmiljöer med människan i centrum.
Kreativa samarbeten är något vi värdesätter högt, både inom kontoret och tillsammans med våra beställare. Alla delar av ett projekts förutsättningar är viktiga för slutresultatet, genom ett öppet och nära samarbete med övriga aktörer i byggprocessen tas allas kompetens och erfarenhet tillvara. I dialog växer de bästa lösningarna fram.